Vaka Analizi Yarışmasında İkincilik

Vaka Analizi Yarışmasında İkincilik

Endüstri Mühendisliği Öğrencilerinin Vaka Analizi Yarışması Başarısı

Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından Ankara’daki Üniversitelerdeki Endüstri Mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere yönelik olarak 15 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen "Ödüllü Vaka Analizi Yarışması"nda Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden;  Aslı Gülay Noyan, Feyza Doğan, Özge Gültekin ve Koray Tarakçı’dan oluşan grup  ikincilik ödülü kazanmıştır. Yarışmada Bilkent Üniversitesi grubu 1. Olurken TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi grubu ise 3. Olmuştur.

Toplam 8 farklı üniversiteden katılan 8 grup arasında yapılan yarışma, Ankara’daki Endüstri Mühendisliği bölümlerinden öğretim üyeleri ile sanayiden temsilcilerin oluşturduğu jüri tarafından değerlendirilmiştir. Üniversitemizden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gülşen jüride yer almıştır.  

Dereceye giren öğrenci gruplarına ödülleri Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verilmiştir. Jüri üyelerine ise katkılarından dolayı teşekkür plaketi verilmiştir. İkinciliği alan Endüstri Mühendisliği öğrencilerimizi kutlar, daha nice başarılar dileriz.